tag:blogger.com,1999:blog-4203885949857887305.post6341954869575741196..comments2015-11-22T16:18:51.643+07:00Comments on Suflet pentru Hrană: Top of DislikesElena Stanciuhttp://www.blogger.com/profile/12395479241200649454noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4203885949857887305.post-68818756970472288092013-02-26T03:16:57.638+07:002013-02-26T03:16:57.638+07:00Midiile sunt mai mici şi negre,le poţi prepara dup...Midiile sunt mai mici şi negre,le poţi prepara după gustul fiecăruia,iar scoicile DOAR in vii,trebuie să se mişte în cochilie...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4203885949857887305.post-14271464579877767792010-10-11T01:40:31.547+07:002010-10-11T01:40:31.547+07:00Mâncăule-începătorule, meriţi un premiu pentru cel...Mâncăule-începătorule, meriţi un premiu pentru cel mai lung comment la mine pe blog! Nicio şansă de ignore, să mai vii pe aici.<br /><br />Am încercat borşul făcut de o lipoveancă. Mult mai bun decât ce ştiam eu şi menţionai şi tu. Dar tot nu-mi place şi nu m-aş încumeta niciodată să-l gătesc la mine în casă. Acum că m-ai făcut să mă mai gândesc încă o dată la el, îmi dau seama că dislike-ul vine de la miros. Nu-mi place deloc mirosul de peşte fiert.<br /><br />La spanac mă refeream în forma lui clasică, cel pe care mi-l băga mama cu forţa, că are fier. Posibil să fie bun cum zici tu, o să încerc odată.<br /><br />Scoici, midii, habar nu am ce erau, le-am încercat cu ceva vreme în urmă. Nope, nu pot şi cu asta basta!Elena Stanciuhttps://www.blogger.com/profile/12395479241200649454noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4203885949857887305.post-59545438333319579892010-10-08T21:10:23.728+07:002010-10-08T21:10:23.728+07:00hai ma, borsul de peste e mega-marfa - am mancat p...hai ma, borsul de peste e mega-marfa - am mancat pentru prima data in Delta, la o lipoveanca strasnica (pestele il mananci separat, cu mujdei si zeama pe urma, daca mai poti sau mai ai chef). Mancarea pe care o stiam eu ascunzandu-se sub denumirea asta era o treaba nu tocmai ... kosher, sa zic asa. Lipoveanca m-a invatat cum se face. Fac foarte rar, pentru ca e de munca. Deci trebuie sa incerci treaba asta lipoveneasca - daca ai incercat si nu-ti place, da-mi ignore. <br />Si spanacul e cu schepsis - fiert e naspa, insa calit, cu niste ceapa si aromat cu putina nucsoara, e comestibil. E marfa ca garnitura la un file de peste sau un fripturision de miel - si aici e cu schepsis. <br />Scocile - de gustibus - daca te referi la St Jacques, n-am incercat, dar as pune botul macar o data. Doar pt gust, nu pentru o treapta in sus pe scara sociala :) Midiile, in schimb, sunt ok daca-s proaspete si asezonate corespunzator. Si-s muncitoresti, parol :). <br />Cat despre rechinul nitel putred si urat mirositoriu, te cred pe cuvant :)<br />Mi-a placut postul, o sa revin pentru update :)un mancau incepatornoreply@blogger.com