tag:blogger.com,1999:blog-4203885949857887305.post7643430930520807701..comments2015-11-22T16:18:51.643+07:00Comments on Suflet pentru Hrană: Istoria drojdiei mele sălbaticeElena Stanciuhttp://www.blogger.com/profile/12395479241200649454noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-4203885949857887305.post-81880659761727660552012-01-30T23:48:07.770+07:002012-01-30T23:48:07.770+07:00George, nu am atât de multă experiență încât să te...George, nu am atât de multă experiență încât să te ghidez. Încearcă să vezi aici ce zic oamenii ăștia mai pricepuți ca mine: http://www.thefreshloaf.com/node/7336/nonwheat-flour-bread-recipesElena Stanciuhttps://www.blogger.com/profile/12395479241200649454noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4203885949857887305.post-45317247924665047082012-01-30T15:45:31.614+07:002012-01-30T15:45:31.614+07:00Elena HELP!!!!!O reteta buna pentru paine din fain...Elena HELP!!!!!O reteta buna pentru paine din faina de orez se gaseste? Am cautat si pe blogul "Apa.Faina.Sare" si nu am gasit nici o reteta. Am incercat intr-o zi si am ramas placut surprins, singura problema este ca nu stiu daca painea respectiva era doar din faina de orez sau era amestec.<br />Multumiri anticipate!G. Bubueanunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4203885949857887305.post-30476820832403513992012-01-28T18:36:50.890+07:002012-01-28T18:36:50.890+07:00Dupa ce am citit postarea ta,am pus frumos de o ma...Dupa ce am citit postarea ta,am pus frumos de o maia,prima mea maia. Cat de complicat e inceputul,toata lumea explica altfel,dar am gasit un tabel care imi spunea la cate ore sa pun faina si apa si azi,a treia zi,a inceput sa faca bule,deci banuiesc ca-s pe drumul cel bun. Vreau si eu sa incerc painea ca tare o mai laudati toti.Astept si postarea ta sa vad daca m-am descurcat:)Adinahttps://www.blogger.com/profile/18136732363692407654noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4203885949857887305.post-74665933579653630762012-01-26T17:11:47.412+07:002012-01-26T17:11:47.412+07:00Mulțumesc mult, Codruța. Pentru tot de până acum ș...Mulțumesc mult, Codruța. Pentru tot de până acum și de acum înainte. Mai ales pentru că mi-ai deschis ușa către lumea asta frumoasă.Elena Stanciuhttps://www.blogger.com/profile/12395479241200649454noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4203885949857887305.post-4881953633471347402012-01-26T13:32:00.620+07:002012-01-26T13:32:00.620+07:00ciau, frumoasa draga! mi-a placut ce ai scris, cum...ciau, frumoasa draga! mi-a placut ce ai scris, cum ai scris, m-am intristat si bucurat odata cu tine si imi plac concluziile tale :) <br />Bun venit in aventura, e o lume de care eu nu ma satur si in care invat ceva nou in fiecare zi.<br />te pup si ai grija de voi. acum ai inca un suflet care trebuie hranit :)Apa.Faina.Sare.https://www.blogger.com/profile/03618434793070231874noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4203885949857887305.post-4213908549828999282012-01-26T11:04:31.329+07:002012-01-26T11:04:31.329+07:00Draga mea, o sa iau microorganismele de la tine pe...Draga mea, o sa iau microorganismele de la tine personal, la vara cand ajung in tara.<br />O sa public un post separat cu explicatii despre cum am pbtinut eu maiaua, acum mi se pare totul foarte simplu - incerc sa si scriu postul la fel.<br />Hai ca poate reusesc azi sa postez si reteta pentru detox :-)Elena Stanciuhttps://www.blogger.com/profile/12395479241200649454noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4203885949857887305.post-24294215147490918712012-01-26T01:54:36.101+07:002012-01-26T01:54:36.101+07:00Si pe mine ma cam trage ata si sunt tot la capitol...Si pe mine ma cam trage ata si sunt tot la capitolul cu bulversarea,totul pare atat de complicat. Nu cumva pana la urma pun deoparte apa si faina si asta o sa fie maia? Sourdough am mancat si a fost cea mai buna paine ever,cred ca ma bag si eu incetul cu incetul.<br />"Microorganismele" mele n-au mai ajuns la tine ,spun de ciuperca kefir,daca pleaca cineva inspre voi o dau mai departe.Adinahttps://www.blogger.com/profile/18136732363692407654noreply@blogger.com