Pe vremuri, când mergeam la restaurantul Barka, comandam impulsiv, fără să mă intereseze vreodată noutățile din meniu sau recomandările prietenilor, salata cu ficăței. Combinația aia de gusturi, ah, dacă aș putea să o reproduc integral! O să o fac cât de curând, doar să mai dau o tură prin piață după struguri și să organizez un raid la supermarket ca să arestez o sticlă de aceto balsamico.
Până se vor fi aliniat astrele și voi fi strâns la un loc toate ingredientele din varianta originală improvizez, cum îmi stă cel mai bine.
- Salata verde era salată verde. Checked, cea mai bună din cele 4 variante vândute la raionul de organice - verde aprins și bățoasă exact cât să șadă bine în farfurie și să susțină celelalte ingrediente.
- Strugurii dădeau gustul dulceag. La mine au fost înlocuiți cu ananas tăiat cubulețe.
- Ficățeii trași la tigaie au fost ușor de reprodus. Paranteză: ce naiba înseamnă tras la tigaie? Este una dintre expresiile care face furori la noi în casă, tocmai pentru că nu-i putem pătrunde sensul.
- Ceapa nu era inclusă în varianta originală. Dar eu zic că și-a găsit un loc de cinste în adaptarea mea.
Comentarii: aia originală nu are cum să fie mai bună, să mai faci tot așa, identic așa.
No comments:
Post a Comment